21.02.2024 122

Okulumuz Uygulama Anaokulu öğretmeni Fatma ÖZKENT  tarafından yürütülen DISCOVERING THE SOUND OF NATURE (DOĞANIN SESİNİ KEŞFEDİYORUM) projemiz başlamıştır.

12 üye Türkiye(10), Romanya(1), Azerbaycan(1)

Yaş aralığı:4-11Öğretim konuları:Çevresel eğitim,Doğa Bilimleri,Okul Öncesi Konular

Anahtar yetkinlikler:Kişisel, sosyal ve öğrenmeyi öğrenme,Matematik ve bilim.

PROJE AMACI

Doğanın sesini dinleyerek; Projemiz çevre bilincini artırmanın, doğal dengeyi korumanın ve gelecek nesillere temiz, yaşanabilir bir dünya bırakmanın yollarını öğretiyor. Doğada öğrenme, geri dönüşüm ve STEM etkinlikleriyle doğanın döngüsünü koruma ve sürdürme konusunda farkındalık yaratmayı umuyoruz. Doğayı tanıdıkça doğanın sürdürülebilirliği için canla başla çalışmaya başlayacağımıza inanıyoruz. 'Doğanın Sesini Keşfediyorum' projesi, doğanın sesini dinlemek ve gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak isteyen herkese açık ve ulaşılabilir olacak şekilde tasarlandı. Doğayla iç içe öğrenmeye ve öğretmeye herkesi projemize davet ediyoruz.