MERAKLI MUCİTLER eTWİNNİNG PROJESİ TANITIM (VİDEOLU)

Okulumuz Uygulama Anaokulu 4 yaş şube öğretmenimizin  Fatma ÖZKENT'in uyguladığı   Meraklı  Mucitler  eTwinning proje tanıtım videosu

09.03.2022 176

Proje hakkında

HEDEFLER

Projemiz sürecinde çocukların bilimsel süreç becerilerinin kazanılmasını sağlayacağız.Çocukların yaratıcı düşünme becerileri gelişmesine katkıda bulunurken eğlenirken öğrenmelerini sağlayacağız.Çocuklar yaptıgımız etkinliklerle ,neden sonuç ilişkisi kurarak problem çözmeyi öğrenir ve problem çözme becerileri geliştirirler.

1. Sorgulayan bireyler olarak yetişmelerini

2. Bilimi sevmelerini

3. Bilime katkıda bulunabileceklerini fark etmelerini

4. Akademik hayatta başarılı olmalarını

5. Sosyal becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz sürecinde 10 adet bilim adamını tanıyıp,buluşları ile ilgili etkinlikler yapacağız.Oluşturduğumuz çizelgede her ortak öğrencisi ile karar vererek tanıtacağı bilim adamını ve etkinliğini şececek.Ögrenciler belirledikleri bilim adamını,sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ile hazırladıkları tanıtım etkinliğini ve etkinlik diğer ortaklara gönderecek.Sınıfta öğrenciler etkinlikleri uygulayarak ilgili sayfalara yükleyecek.Projenin tüm aşamasında tüm ortaklar ve öğrenciler aktif katılım sağlayacaklar.

BEKLENEN SONUÇLAR

Projemiz süresince çocukları bilimi sevmeleri ve aktif katılım sağlayabileceklerini göstermek istiyoruz.

MERAKLI MUCİTLER

Projemiz süresince öğrencilerimize proje ortaklarımız ile beraber seçtiğimiz bilim adamlarını tanıtacağız.Buluşlarını çocukların yaparak ve yaşayarak öğrenmesini sağlayacak şekilde etkinliklerle ,deneylerle öğrenmelerine olanak sağlayacağız.During our project, we will introduce the scientists we have chosen together with our project partners to our students.

Okulumuz  okul öncesi öğretmeni  Fatma ÖZKENT eTwining proje kapsamında düzenlediği gazete.

Meraklı Mucitler Proje gazetesi için tıklayınız...

Fatma ÖZKENT öğretmenimizin yürütmüş olduğu Araştırmacı Meraklı Minikler eTwining projesi bitmiştir öğrenci ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

26-01-2022